Van Osch Reclame is een beletteringsbedrijf dat is gespecialiseerd in het vervaardigen en uitvoeren van beletteringen van o.a. vrachtauto's, bedrijfswagens, reclameborden, gevelbeletteringen, spandoeken, bouwborden, winkelreclame, dekkleedbeletteringen, reclamezuilen, lichtbakken etc.

In 1986 zijn wij in het centrum van Horst gestart met het beletteren van dekkleden voor vrachtauto's, reclameborden en bestelbusjes. Door de jaren heen hebben wij onze bedrijfsactiviteiten aanzienlijk uitgebreid. Omdat grotere objecten (zoals bijvoorbeeld vrachtauto's en bussen) door gebrek aan hoogte hier niet binnen konden staan, zijn wij in 2000 verhuist naar onze nieuwe locatie op het industrieterrein Hoogveld Oost, zodat wij ook dit materieel bij ons in de bedrijfshal konden beletteren.

Tot onze klanten behoren onder andere, Transport,- en vervoersbedrijven, Verhuur,- en bouwondernemingen, sportverenigingen en winkeliers.

Door alleen gebruik te maken van eerste keus materialen staan wij garant voor een langdurige garantie op kwaliteit en uitvoering van onze producten.

Heeft u nog vragen over onze onderneming of kunnen wij misschien iets voor u betekenen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Van Osch Reclame
Venloseweg 72
5961 JD Horst
Tel. : 077-398 40 47
Fax : 077-398 5005

Info@VanOschReclame.nl